Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

oId fashioned Vince III..

21. 1. 2008 7:07
super

R^karma:-)

0 0
možnosti

starej_vul

17. 1. 2008 12:53
:-) ... nová stran?

... pokud Klaus prohraje volbu presidenta -v což nedoufám- tak není tak pitomej, aby se vracel do ODS. Je schopnej -a má na to - vytvořit "JINOU" pravicovou stranu netáhnoucí za ssebou negativa ODS. Já bych si to přál. Malou ale pravicovou stranu, mající neměnný názor jak před volbami, tak i po nich ...

0 0
možnosti

Kostnice

17. 1. 2008 23:05
Re: :-) ... nová stran?

Jen to né !!!!! Další hejno ptáků modrých  to by byla modrá totalita.P.Klaus je již starší  (v důchod.věku)  a jistě bude chtít odpočívat.V  ČR   působicí  akciové společnosti již zaměstnance poi dovršení 60 let pokládají za nepružné,staré  a nepřisp.novému trendu. Tak proč  na  "Hradčanech " nemůže zavát čerství vítr.

0 0
možnosti

Kostmice

16. 1. 2008 19:46
Korektní článek.

Slušný článek ,žadná demagogie,korektnost.Jen tak dále.Děkuji.

0 0
možnosti

mazlikuzlik

16. 1. 2008 12:15
Slušný článek a námět k zamyšlení

Docela lituji, že nemáte vyšší karmu, a že si ji pravidelně odnášejí Polanečtí, Křížové, Šimoníkové a Prokopové...

Takhle by mohl a měl vypadat pokus o objektivní článek.

Také ne se vším souhlasím, jako ostatní, ale to je jen věc názoru.

0 0
možnosti

Bedrich

16. 1. 2008 12:23
Re: Slušný článek a námět k zamyšlení

U Vámi jmenovaných je ovšem karma zaručena, jelikož všichni jsou zvědavi na to, co za tendenční kravinu zase vypotili. :-)

0 0
možnosti

P. Holý

16. 1. 2008 10:43
Takový článek by Šimoník nenapsal, ani kdyby mu hubu rozbili

Martine s Vaším článkem je možné souhlasit, nesouhlasit ale určitě se o něm dá přemýšlet.  Je v něm hodně myšlenek na to, aby se s nimi dalo polemizovat jako s celkem a je kontraproduktivní vytrhávat k polemice jednotlivé části . Tak se Vás pokusím pochválit jinak, netradičně, řekněme třeba oklikou , nebo snad dokonce "ad ergo" ( řekněme přes Šimoníka ) . Martine je velmi potěšitelné, že při svém mládí dovedete napsat strukturovaný článek, který stojí za to přečíst dvakrát a začít o něm přemýšlet . Už jsem si totiž začal myslet , že v této zemi jsou jen samí stupidní Šimoníci a jejich fanatičtí stejně stupidní obhájci s jejich "souhlasím" a " karmuji" a stejně stupidní fanatičtí odpůrci s jejich "nesouhlasím" a "nekarmuji".  

0 0
možnosti

Martin Šubrt

16. 1. 2008 10:51
Re: Takový článek by Šimoník nenapsal, ani kdyby mu hubu rozbili

Děkuji za pochvalu, začal jsem se červenat :-) Já si prostě jen rád hraju se slovy a články píšu o věcech, o kterých sám přemýšlím a pochybuji. A pokud člověk přemýšlí a pochybuje, často se nemůže postavit na jednu stranu, protože pak ztratí rychle pohled té strany druhé. A když ten druhý pohled nemá, zakrní ve vývoji, méně pochybuje a méně se pak dozví :-) Na druhou stranu, ostré názory a myšlenky namířené proti něčemu zdaleka také nejsou špatné, většinou rozhýbají lavinu reakcí a také vedou k zamyšlení a někdy jen tvrdé názory rozhýbají problém. Ono být pořád povrchní ano ano ne ne, také není dobré. Takže všeho s mírou tomu odpovídající :-).  

0 0
možnosti

Natvrdlý levák

16. 1. 2008 10:14
Proč sem taháme

nějakého Švejnara. Prý je to liberál, a to v USA znamená socialista, když jsme se mohli obrátit přímo na commandante Cháveze. Možná by se slitoval a tu funkci by vzal. Klaus nás odtrhl od Slovenska,  sjednoťme se s venezuelou! Utvořme República socialista VenCR. Považte, rekreace pro sociálně slabé na Orinoku! pro bezdomovce teplo a sdostatek palmových listů jako úkryt před deštěm!  Jenom ta solidarita, té je málo, málo. Nemáme se vzájemně dost rádi. A to je škoda. Mohli bychom oprášit nápad jistého pana Fouriera, jak lásku potencovat. Všichni by prý museli nosit kazajky se zapínáním vzadu, aby při oblékání musel požádat bližního o pomoc. Tak by si každý uvědomil, jak je závislý na druhých, zastyděl by se a zamiloval by si celý svět. Tedy kromě bezrukých, to by byli paraziti. Ale byl by to šťastný svět, plný slunce a lásky, takový levy, nemyslíte?

0 0
možnosti

Bedrich

16. 1. 2008 10:27
Re: Proč sem taháme

Máte v tom chaos. :-)

0 0
možnosti

Bedrich

16. 1. 2008 9:14
No a k té levicovosti Švejnara.

Například prosazoval při privatizaci podniky více do rukou zaměstnanců prostřednictvím zaměstnaneckých akcií. Což je ostatně jedna z nejosvědčenějších metod zainteresovanosti zaměstnanců na chodu firmy. A byl "levicově" pro vytvoření právního rámce. Pochybuji, že je J. Š. pro ekonomický model typu například Švédsko.

0 0
možnosti

rezjir

16. 1. 2008 10:11
Re: No a k té levicovosti Švejnara.

V tomto bodu mají ale pravičáci zase pravdu v tom,že akceptace zaměstnaneckých akcií přináší zaměstnancům další riziko spjaté s případným krachem firmy.

0 0
možnosti

Bedrich

16. 1. 2008 9:04
Po delší době slušně a věcně

napsaný článek o obou kandidátech. Studijní materiál pro sprosťáky a choleriky Šimoníka, Malého a Kříže a jen cholerika Polaneckýho. :-)

0 0
možnosti

rezjir

16. 1. 2008 10:08
Obhajoba výše uvedených pánů

Dokud existuje svoboda diskuse, nevadí ani extrémní názory a demagogie, protože ty vám umožní výrazněji formulovat své vlasní stanovisko. Pro diskuse není nic horšího, než když autor napíše Podle mého názoru, možná, prý, je možné atd.

To se však netýká tohoto blogu.

0 0
možnosti

rezjir

16. 1. 2008 8:51
Dal jsem sice karma

ale proč vnímáte levici jako něco statického:  "jeho vystoupení vyplývá, že je spíše lehce pro radar, i když se prý ukáže. Je také pro reformy, i když se musí dbát na chudé. Je orientován na západ a ekonomické teorie, které popisují postupné rozkládání sociálních států, má v malíku. To jsou velmi nepříjemné zprávy pro levici."

Tak jak se doba, resp. práce  mění, musí se měnit i pojem levicovosti, pokud levici bereme jako stranu práce.  

0 0
možnosti

Martin Šubrt

16. 1. 2008 9:10
Re: Dal jsem sice karma

Levici určitě nevnímám staticky. V těchto otázkách mají statice blízké názory především ti, kteří Švejnara nominovali. Pokud se názory jejich kandidáta budou vyvíjet, bude to jedině dobře, pokud s imi i názory ČSSD, také dobře. Změna názoru po získání informací je věcí síly, nikoli slabosti. V ČSSD se ale zatím opírají v některých věcech o názory něměnné, neb se bojí, že by ztratili tvář. Takže to bylo myšleno jako otázka, zda Švejnar s tím vývojem svým dobrodincům nebude vadit.

0 0
možnosti

dvd

16. 1. 2008 8:15
Obavam se

ze se autor jeste neseznamil s nazory J.Svejnara tak jak je presentoval ve svych odbornych publikacich. On ten univerzitni levicak (a tim padem americky liberal) Svejnar s nazory Lidoveho domu souzni nepomerne vice, nez si to vetsina obyvatel Kotlinky (o novinarich ani nemluve) vubec dokaze predstavit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7305x
Pražák, křtěný Vltavou v Podolí a později pokřtěný podruhé magistrálou v okolí bydliště :-). subrt.martin@seznam.cz