Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

jita

13. 7. 2009 10:21
pohled nepražana

Jezdím sem jen za prací. Vidím jako nelogické provedené protažení tramvajové linky ke stanici metra Radlická. Stálo to tolik peněz a tramvaje jezdí poloprázdné a budou jezdit poloprázdné i kdyby byl internval 20 minut. Lidi si v tom případě dojdou pěšky, než aby ztratili čtvrt hodiny, vyjde to nastejno. Myslela jsem, že linku budou využívat starší lidé z okolí, ale ti vystupují stejně na bývalé konečné a dál jezdí jen pár lidí.

Takových rozhodnutí je spousta. Mě osobně by dost pomohl okruh - konkrétně severní varitanta - ale jen pokud bude vést po hranici města. Pokud povede dál, je mi na dvě věci:-/.

Asi mám naivní představu o městě, kde po hranicích vede okruh. u něj velká parkoviště typu P+R a od něj linky k nejbližší stanici metra. Vypadá to logicky, ale lidé žijící uvnitř takto neuvažují.

0 0
možnosti
J

jural

15. 7. 2009 15:07
Re: pohled nepražana

tak prodlouzeni tramvaji na Radlickou nebylo az tak z duvodu obsluznosti uzemi, ale z duvodu nahrady za metro v JZ casti mesta. Na Radlicke je totiz pro soupravy metra obratiste. Cili v nejhorsim se muze vse, co prijede od Zlicina na radlicke preskladat do tramvaje a pokracovat dale do centra. Po povdonich tato trat dost chybela.

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7305x
Pražák, křtěný Vltavou v Podolí a později pokřtěný podruhé magistrálou v okolí bydliště :-). subrt.martin@seznam.cz