Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavel

24. 1. 2008 14:45
Začíná to logem

a končí to otevřenou bulvarizací veřejnoprávní opakuji veřejnoprávní ČT. Např. začínat hlavní večerní zprávy havarkou, nebo to stupidní " a co ještě uvidíte". Když mám na zprávy z celého "světa" jen 20 minut, tak ho promarnit blbostma je opravdu hono profesionálů. Nebo je to záměr.

0 0
možnosti

roz

23. 1. 2008 11:31
Logo nepotřebuji!

Každé logo v TV mne při sledování pořadu ruší! Některé více, některé méně. Proto fandím ČT za nevtíravé logo. Důležitější je kvalita vlastního programu než logo, to může pořad jen zhoršit, nevylepší ho NIKDY!!!

0 0
možnosti

Radek B.

24. 1. 2008 18:24
Re: Logo nepotřebuji!

logo vadi jen tem co nahravaj porady z TV a chtej mit DVDkvalitu bez rusiveho loga...

0 0
možnosti

Inžinier Buľa

23. 1. 2008 10:06
Tak nějak bych s tím článkem souhlasil

Zmizení loga ČT je více než trestuhodné - přímo sebevražedné. "Posunková řeč" naznačující, že jsme ČT mi od začátku připadá, mírně řečeno, infantilní. Poté, co Krafl odjel krafat do Berlína, se PR vlády v ČT zřejmě ujali ještě větší kabrňáci. Inu, ryba smrdí od hlavy.  A Prima, ta "prima televize", si pod sebou řeže větev od té doby, co se před lety převtěllila z Premiéry (ta měla ještě jakou-takous úroveň). Jen nechápu, co tu Primu jště drží při životě. :-/

0 0
možnosti

lukas

23. 1. 2008 9:52
logo ct

Nove logo CT je skvele, pockal bych, az se s nim a s celou corporate identity nauci pracovat, zatim z nej nedostali skoro nic.

Jinak neni k clanku co napsat, nazor autora-amatera je jeho vec ;-)

0 0
možnosti

Martin Šubrt

23. 1. 2008 9:59
Re: logo ct

Mohl bych se zeptat, jaké je teď vlastně logo ČT? Mimo obrazovku se pořád používá to původní, jiné jsem nikde nezaznamenal, jen nové symboly kanálů. Zdraví autor amatér :-), to oslovení mě potěšilo :-). Vlastně jinak řečeno divák. A za celkový grafický projev ČT bych opravdu jenom chválil, jen s tím logem mi to připadá pořád jako ano ano ne ne :-)  

0 0
možnosti

PepekVyskoc007

22. 1. 2008 23:34
Logo CT bylo genialni

ale svoji kulatosti se hodilo na televize "rybi oka" z doby kdy vzniklo. Nove hranate logo se mi libi a vyborne se vyjima na LCD/plasma tv v sirokouhlem formatu.

0 0
možnosti

PepekVyskoc007

22. 1. 2008 23:36
Re: Logo CT bylo genialni

ale logo Primy (kterou temer nesleduji) je obludne svoji velikosti a vyrazne narusuje sledovani obrazu

0 0
možnosti

Jarda

22. 1. 2008 22:17
ČT a Prima

Mě se naopak grafika ČT líbí moc a zlepšila se  ve všem. I Ti lidé v předělech....Ale ještě, že nekoukám na Primu. Její nové Logo to snad vymyselo dítě z mateřské školky. Za to někdo dostal zaplaceno?

0 0
možnosti

oId fashioned Vince III..

23. 1. 2008 9:06
Re: ČT a Prima

ještě by to chtělo ten paskvil zvětšit na čtvrtinu obrazovky;-D;-D

0 0
možnosti

.

22. 1. 2008 21:45
češi čechům

holt, i televizi dělaj češi čechům. tak jako české pivo. nebo český párky. nebo český rohlík. takže jaký národ, taková jeho potřeba, takový jeho hlavičky. češi věděj, jako správní profesionálové, jak na to. nekopírují. ze zásady. z hrdosti. janeček, dvořák a ten z litvy na primě jsou odborníci. pro nás pro čechy. bo jsou až na toho litevčana češi. průměr určuje vkus - jinak řečeno, z průměru se rodí průměrný profesionál, proto jsme měli třeba standu, jirku a máme mirka. také jsme měli vaška a máme vaška. všichni češi jako poleno. profesionálové. každý na svým místě. pro nás. pro čechy. povstali z nás. na víc nemáme. na čt, primu, novu. stačí. identita tam, identita sem. my sami víme, co je pro nás dobrý. proto máme jen to, na co máme. profesionály po česku. microsoft nám vnutili. mekáče nám vnutili. radar nám vnucujou. ale na televizi si sáhnout nedáme. my sami víme, jak na to. jsme profíci, po našemu, po česku. češí čechům a tak je to správný, jako Blesk z čistýho nebe v kioscích

0 0
možnosti

koza

22. 1. 2008 20:53
koza

ty si magor, všechno je špatně a všichni jsou neschopný a jenom ty tomu rozumíš a divíš se že se tě neptaj na názor...další ufňuánek s podprůměrnym platem se snaží realizovat...je mi z tebe na blití

0 0
možnosti

Martin Šubrt

23. 1. 2008 9:22
Re: koza

Vůbec neříkám, že je vše špatně. Píšu o tom, že hlavním projevem televizí je PR. Pak se s tím smířím a hodnotím, jak se jim dle mého osobního názoru, nikoli faktu :-), jak by řekl kdosi, povedla loga, a co mi jako obyčejnému divákovi chybí, nebo co mě při jejich sledování napadá. A že se mě nikdo neptá na názor :-), to byl jen v nadsázce úvod dalšího odstavce. Zase neberte každý text tak smrtelně vážně, každý problém snese odlehčení :-)

0 0
možnosti

ak1975

22. 1. 2008 19:34
čété

Ono to není jen logo ČT které neví jestli má vypadat tak nebo onak , ale svého času chtěla Česká republika se zbavit i volacího znaku OK - tedy znaku které nosí všechny české letadla , a který je všude ve světě známý a pozitivně vnímaný

0 0
možnosti

jonk

22. 1. 2008 19:02
logo čt

jak ti lidé ukazují rukama okénko a říkají jsme česka televize, tak dodávám : a takovou díru do prd... máme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7305x
Pražák, křtěný Vltavou v Podolí a později pokřtěný podruhé magistrálou v okolí bydliště :-). subrt.martin@seznam.cz